עמוד 1 מתוך 1
הודעהפורסם: 16/02/2021, 00:25
על ידי Gili
אניני טעם טוענים שלאוכל בשבת יש טעם מיוחד. מדוע????
           כלומר, כשאוכלים בשר בשבת אז הוא יותר טעים מאשר אוכלים את אותו בשר בדיוק, ביום שלישי או ביום אחר בשבוע.  מדוע????
והתשובה היא..........
            ע"י הגימטריה שבה ניתן לראות כי הטעם המיוחד הזה, רמוז כבר בתוך האוכל.
        סוגי המאכלים לדוגמא:
         יין  - בגמטריה 70 - אם נחבר את הספרות של המספר 70 נקבל 7, שזהו בעצם היום השביעי שמרומז ביין.
          חלה - בגמטריה 43 - חיבור הספרות נותן 7 .  
        בשר - בגמטריה 502 - חיבור הספרות נותן 7 .
         דג - בגמטריה 7, כבר ללא חיבור כלשהו.
      אפילו הנרות של שבת לא ברחו מהעניין, ואור הנרות של ערב שבת יש בו משהו שאין בנר שמדליקים ביום חול .
            נר - בגמטריה 250 - חיבור הספרות נותן 7.
                                                       
                                                    בתאבון !