על ידי תמר אליהו
» 28/09/2025, 00:33
סבב מה נשמע- מי הגיבור/ת על האהוב/ה עליי+ כל אחת מקבלת גלימה ליצור ולצייר עליה סמל- 10 דקמשחקי פתיחה:נחש מי גיבורי על- 5 דקאבחר מתנדבת שהיא תיהיה עם עיניים מכוסות, ושאר הקבוצה תצטרך להוביל אותה לנקודה שאני עומדת בה- 5 דקכל אחת תקבל דף שבו תצטרך לצייר את הגיבור שלה ולכתוב את תכונותיו, מי שתרצה תציג- 10 דקגיבורי על:פלאש: משחק ״ריצת אהה״ יצטרכו לרוץ עד נקודה מסוימת בזמן שהן צועקות- 5 דקבאטמן: אחלק ל2 קבוצות, כל קבוצה מקבלת את החידה הראשונה (אותה החידה) וצריך לפתור אותה להראות לי ואני אביא להן את החידה הבאה, בסוך החידה האחרונה תוביל אותן למצוא את ״הפצצה״ (חפץ מפלסטיק שאחביא) ״ולנטרל״ אותה (להביא אותה אליי) קבוצה שמוצאת ראשונה מנצחת - 15 דקספיידרמן: אפזר חוט צמר על עצים וספסלים, הן יצטרכו לעבור את כל המכשולים בלי לגעת בחוט- 10 דקסופרמן: אפזר במקום כדורים שיגלמו נפגעים והחניכות יצטרכו לאסוף כמה שיותר ולהביא אליי, מי שאוספת כמה שיותר כדורים מנצחת- 5 דקאיירון מן: אחלק ל2 קבוצות ומתנדבת אחת מכל קבוצה, כל קבוצה תקבל דבק סלוטייפ, עיתונים, ושקיות והן יצטרכו לבנות למתנדבת מהקבוצה שלהם שריון, הקבוצה עם השריון הכי טוב מנצחת- 15 דקסיכום- 5 דק-איזה גיבור הכי אהבתן?-איזה כוח על הייתן רוצות שיהיה לכן?-לדעתכן צריך כוחות מיוחדים כדי להיות גיבור?ולבסוף אסביר שגיבורים אמיתיים הם לא מי שיש להם גלימה או כוח על אלא מי שיש לו את הרצון לעזור לאחרים ולא מפחד לנסותציוד: חוט צמר, בד לגלימות, בד לכיסוי עיניים, כדורים